KERKVELDWEG

Markus Kerkveldweg Vliermaal nieuwbouw woning pastorijstijl

Markus Kerkveldweg Vliermaal nieuwbouw woning pastorijstijl

KERKVELDWEG

In het landelijke Vliermaal bouwen wij aan de Kerkveldweg deze toffe nieuwbouwwoning in pastorijstijl.

Rust zal je in Vliermaal zeker vinden: maak een wandeling langs de uitgestrekte velden, in natuurgebied Eggertingen of laat de kindjes op ontdekking gaan in het "Hemelspark", een heuse natuurspeelplek.

Vanuit Vliermaal kan je verschillende routes van het fietsroutenetwerk verkennen. Maak jij liefst een ritje richting Hasselt, Borgloon of Tongeren?

Als je graag onder de mensen wil komen zit je met Hoeselt en Kortessem als naaste geburen zeker goed. Deze bruisende gemeenten organiseren tal van activiteiten waar je zeker je gading zal vinden!

KOM SNEL BINNEN!

De houten voordeur nodigt uit om op verkenning te gaan naar de comfortabele indeling van deze halfopen woning. Als je de deur openzwaait zal je meteen merken dat er veel lichtinval is, dit niet alleen langs het bovenlicht boven de inkomdeur, maar ook via het grote raam in de zijgevel. De inkomhal geeft je de mogelijkheid om alle ruimtes van deze woning te ontdekken: het gastentoilet, de berging, de leefruimte en de trap naar het verdiep. 

Via de berging kan je doorsteken naar de ruime keuken waar je een leuke ontbijttafel kan creëren in het verlengde van het keukeneiland. Door de grote ramen in de voorgevel is er niet alleen veel licht in de open keuken, maar ook naar de leefruimte.

Markus Kerkveldweg Vliermaal nieuwbouw woning pastorijstijl

Markus Kerkveldweg Vliermaal nieuwbouw woning pastorijstijl

In de leefruimte krijgen we zo lichtinval langs de 3 gevels en zal je steeds kunnen genieten van natuurlijk licht. De grote glaspartijen in de achtergevel zorgen voor een leuke connectie met de tuin. Via het schuifraam kan je zo het terras opstappen en genieten van een barbecue in de gezellige tuin waar er veel privacy is.

De leefruimte biedt plaats voor een knusse zithoek waar je tot rust kan komen bij een leuke TV-avond, maar er is ook nog voldoende ruimte om een grote eettafel te plaatsen om vrienden en familie te trakteren op een gezellig diner.

Op het verdiep zijn er 3 ruime slaapkamers. De master bedroom is zelfs voldoende ruim om er ook een dressing in te richten. Er is een apart nachttoilet en een grote badkamer waar er plaats is voor een ruime inloopdouche of een vrijstaand bad of verkies je liever een bad én een douche?

Er is de mogelijkheid om een vaste trap naar de zolder te voorzien waar de technieken hun plaats vinden. Ook de zolder is voldoende ruim en niet alleen om als opslagruimte dienst te doen. Er kan ook een extra slaapkamer, een speelkamer, hobbyruimte, ... ingericht worden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Je zal wel gemerkt hebben dat we de nadruk leggen op de beschikbare ruimte, maar als dit nog niet voldoende zou zijn of je mist een bepaalde functionele ruimte in deze woning zoals een bureau of een veranda is er de mogelijkheid om eenvoudig een uitbreiding te doen aan de achterzijde van de woning.

Markus Kerkveldweg Vliermaal nieuwbouw woning pastorijstijl

Markus Kerkveldweg Vliermaal nieuwbouw woning pastorijstijl

WIJ BOUWEN MEE AAN DE TOEKOMST

Markus Kerkveldweg Vliermaal nieuwbouw woning pastorijstijl

Ook deze woning maken we klaar voor de toekomst en zal het BEN-label dragen. De woning zal aangenaam verwarmd worden met vloerverwarming, gevoed door een energiezuinige gasketel. Verse lucht wordt geleverd door een ventilatiesysteem D, dewelke ook in staat voor afzuiging om een optimale luchtcirculatie te bekomen.

Je kan je energiefactuur zo beperkt mogelijk houden dankzij de zonnepanelen die geïnstalleerd worden.

Wist je dat je recht hebt op 50% korting op je kadastraal inkomen gedurende 5 jaar als eigenaar van een BEN-woning? Dat is mooi meegenomen!

RUIME WONING ≠ DURE WONING

Een ruime woning hoeft nog geen dure woning te zijn. In onderstaande tabel vind je de verkoopprijs voor deze toffe pastorijwoning aan de Kerkveldweg in Vliermaal. Hou er rekening mee dat de vermelde prijs exclusief de gekende kosten is: 21% BTW op de constructie, registratierechten en notariskosten.

Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Woning

Opp*

Slpk

Tuin

Afgewerkt

Kerkveldweg

201.5 m²

3

371 m²

VERKOCHT

*inclusief casco zolder van 39.4m²


Zie jij jezelf al wonen in dit project aan de Kerkveldweg te Vliermaal? 

Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer 0479 36 55 25 of via info@markus.be.

LOCATIE


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x