Klantervaringen

star
star
star
star
star

Vanaf de eerste besprekingen over de bouw van de appartementen in Opgrimbie had ik een zeer goed gevoel. Zeer aangename samenwerking, elk aspect van de werken werd klaar en duidelijk uitgelegd - wat voor mij zeer belangrijk was aangezien het voor mij allemaal nieuw was. De begeleiding gedurende de werken was naar wens, de service na de werken was nog altijd vlot en vriendelijk, elke vraag werd beantwoord en elk probleem werd opgelost. Indien ik in de toekomst nog bouw, zal dit vast en zeker opnieuw met David en Dieter zijn!

Filip Thorez

star
star
star
star
star

Wij hebben met David en Dieter tot op heden een zeer goede, vlotte samenwerking. Een vriendelijk en behulpzaam team, steeds begripvol en een luisterend oor. Kortom een firma, een team, waar je je als klant steeds thuis voelt en terecht kan voor al je vragen.

Johan & Marina Schroeyen-Jaemers

star
star
star
star
star

We hadden het gevoel dat David en Dieter het hele proces aan onze zijde hebben gestaan. Betrouwbaar, betrokken en kwaliteit. Daarvoor staat Markus.

Ton & Veerle Visser-Vandewalle

star
star
star
star
star

Zeer vlotte samenwerking met Dieter en David. Vooral het persoonlijk contact was voor ons een troef en gaf ons een goed en veilig gevoel. Vragen/problemen werden snel en correct besproken/opgelost. Vast en zeker een aanrader!

Jelle & Elise Laenen-Breban

star
star
star
star
star

David en Dieter zijn zeer gedreven persoonlijkheden, zeer correct zowel op financieel gebied als in de opvolging van het hele project. De contacten verliepen altijd heel vlot, de gemaakte afspraken werden nagekomen en de opmerkingen werden au serieux genomen en opgelost. Het is fijn om zo'n team te leren kennen.

Agnes Tilmans en Lisette Tilmans

star
star
star
star
star

Jullie zijn beiden supertoffe gasten om mee samen te werken, op al mijn vragen kreeg ik altijd een correct antwoord.

Gerda Schepens

star
star
star
star
star

David en Dieter zijn vriendelijke en toegankelijke mensen en zijn altijd bereid om te helpen.

Janssen S.

star
star
star
star
star

Wij zijn heel tevreden over onze samenwerking. Alles netjes op tijd en alles zoals afgesproken. Voor ons geen enkel negatief punt. Doe zo voort!

Gerry & Yvonne Roy-Munnichs (bakker van Boorsem)

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x