LOOI

Markus Vliermaalroot looi moderne nieuwbouw woningVLIERMAALROOT

Pal in het centrum van 't Root, zoals Vliermaalroot vaak in de volksmond wordt afgekort, bouwt Markus deze strakke tweewoonst.

Te voet of met de fiets? Rust zal je in deze landelijke gemeente zeker vinden: je bent zo in het groen! Ga in de omliggende velden en bossen op zoek naar kasteel Jongenbos of de Rootmolen, de enige overblijvende watermolen van Kortessem. 

Vliermaalroot heeft niet alleen een uitstekende ligging om te ontspannen, maar ook voor woon-werkverkeer. 5 minuutjes autorijden en je bereikt al het op- en afrittencomplex van de E313 in Diepenbeek.

Kinderen kunnen makkelijk te voet naar school gebracht worden, op 100m vind je namelijk de kleuter- en lagere school Trootrakkers. Daar kunnen ze, buiten de schooluren, ook terecht in de voor- of naschoolse opvang.

Markus Vliermaalroot looi moderne nieuwbouw woning

STRAKKE TWEEWOONST

De architect ontwierp een superstrakke voorgevel voor deze tweewoonst, de 3 volumes geven het geheel een speels aanzicht.

We kunnen er niet omheen thuiswerken is sinds de coronacrisis enorm toegenomen, daarom voorzien we ruimte om een home office in te richten. Maar we werkten niet alleen veel van thuis, ook ontspannen moesten we voornamelijk thuis. Daarom is een eigen tuin met een oppervlakte van 425 m² zeker een meerwaarde. Deze zuid georiënteerde tuinen nodigen uit om gezellige barbecues te organiseren op elke warme dag van het jaar.

Markus Vliermaalroot looi moderne nieuwbouw woning

LICHTINVAL

De grote ramen in de achtergevel zorgen niet enkel voor veel lichtinval, maar geven je ook een wijds zicht over je tuin. Van aan je keukeneiland kan je de ravottende kinderen in de gaten houden.

Markus Vliermaalroot looi moderne nieuwbouw woning

RUIMTE

Met 165m² woonoppervlakte kan het niet anders dan dat 'ruimte' ook op de verdieping het kernwoord is. Elke woning heeft 3 ruime slaapkamers, de ene nóg ruimer dan de andere. Er is een apart nachttoilet, een extra berging en een badkamer waar minstens een ruime inloopdouche kan geplaatst worden!

Markus Vliermaalroot looi moderne nieuwbouw woning

EEN 'GROENE' WONING IN EEN GROENE OMGEVING

Markus Vliermaalroot looi moderne nieuwbouw woning

Deze woningen in Vliermaalroot zijn klaar voor de toekomst en zullen het BEN-label dragen. Ze worden aangenaam verwarmd met vloerverwarming, gevoed door een energiezuinige gasketel. Verse lucht levert het ventilatiesysteem D, dewelke ook in staat voor afzuiging om een optimale luchtcirculatie te bekomen.

Je kan je energiefactuur zo beperkt mogelijk houden dankzij de zonnepanelen die op het platte dak geïnstalleerd worden.

Wist je dat je recht hebt op 50% korting op je kadastraal inkomen gedurende 5 jaar als eigenaar van één van deze woningen? Dat is mooi meegenomen!

Markus Looi nieuwbouw woning Vliermaalroot

PRIJZEN

In onderstaande tabel vind je de verkoopprijs voor deze moderne woningen aan de Sint-Elooilaan in Vliermaalroot. Hou er rekening mee dat de vermelde prijs exclusief de gekende kosten is: 21% BTW op de constructie, registratierechten en notariskosten.

Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen kan je een kijkje nemen op www.notaris.be.

St-Elooilaan

Opp

Slpk

Tuin

Afgewerkt

Woning 01

165.10 m²

3

426 m²

verkocht

Woning 02165.10 m²3425 m²verkocht

VIRTUELE RONDLEIDING DOORHEEN DEZE PRACHTIGE TWEEWOONST


Zie jij jezelf al wonen in dit project aan de Sint-Elooilaan te Vliermaalroot? 

Contacteer David op het nummer 0479 36 55 25 of via david.dielis@markus.be zodat we jullie vragen kunnen beantwoorden in een persoonlijk gesprek.

LOCATIE


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x