LUMMEN - 't MEER

Markus Lummen Linkhout moderne nieuwbouw woningLUMMEN

Markus kiest steeds zorgvuldig de locaties van hun projecten, maar met dit project is de ligging een extra uitstekende troef. In het verlengde van de tuinen vind je namelijk één van de grootste meren van België, het Schulensmeer! 

Bezoekerscentrum Schulensmeer kan zowel de sportieveling als de natuurliefhebber bekoren. Hier kun je terecht voor diverse watersporten zoals kajak of windsurfen, maar ook hengelen, een fietstocht langs het uitgebreide fietsroutenetwerk of een rustgevende wandeling doorheen de prachtige graslanden van het Schulensbroek behoort tot de mogelijkheden. En na de inspanning kan er genoten worden van een lekker gerechtje of drankje in brasserie 't Vloot.

Voor ontspanning hoef je dus al niet ver je deur uit, maar ook voor de dagelijkse activiteiten is de ligging ideaal:

De gezellige dorpsschool 't Klinkertje bevindt zich op slechts 650m. 't Sjamajeeke organiseert de voor- en naschoolse opvang en ligt vlak naast de school.

Boodschappen kan je doen in de SPAR Express, nog geen 200m van je voordeur.

En frituur Het Meer is zelfs nog dichterbij, op 100m, ideaal voor een frietje op vrijdagavond na een drukke werkweek.

Markus Lummen Linkhout moderne nieuwbouw woning

MODERN WOONGEHEEL

Markus bouwt een modern woongeheel bestaande uit 3 woningen. Woning 1 is een open bebouwing met een blinde gevel. De carport verbindt woning 1 en 2 waardoor er eenheid in de voorgevel wordt gecreëerd.

Markus Lummen Linkhout moderne nieuwbouw woning

LICHTINVAL

De royale raampartijen bieden veel lichtinval in alle kamers en een goed uitzicht op de prachtige omgeving met het Schulensmeer als eyecatcher!

Achter de tuinen planten we hoogstammige fruitbomen en voorzien we een wandelpaadje, jullie eigen binnenweg, via het achtergelegen groen, naar het Schulensmeer.

Markus Lummen Linkhout moderne nieuwbouw woning

RUIMTE

Met woonoppervlaktes vanaf 158m² beschikken deze woningen over mooie ruimtes. De uitgestrekte leefruimte loopt naadloos over in de open keuken. Via de open keuken kan je snel naar de aangrenzende ruime berging. 

Elke woning beschikt op het verdiep over 3 ruime slaapkamers, een badkamer waar zowel een douche als een bad kan en er is een aparte ruimte voor het nachttoilet.

De ruime tuinen, tussen de 500 en 580m², zijn zuid georiënteerd. Het hele jaar door zal je kunnen genieten van een zonnig plekje in je tuin.

Markus Lummen Linkhout moderne nieuwbouw woning

EEN 'GROENE' WONING IN EEN GROENE OMGEVING

Markus Lummen Linkhoutstraat moderne nieuwbouw woning

Deze woningen in Lummen zijn klaar voor de toekomst en zullen het BEN-label dragen. Ze worden aangenaam verwarmd met vloerverwarming, gevoed door een energiezuinige gasketel. Verse lucht levert het ventilatiesysteem D, dewelke ook in staat voor afzuiging om een optimale luchtcirculatie te bekomen.

Je kan je energiefactuur zo beperkt mogelijk houden dankzij de zonnepanelen die op het platte dak geïnstalleerd worden.

Wist je dat je recht hebt op 50% korting op je kadastraal inkomen gedurende 5 jaar als eigenaar van één van deze woningen? Dat is mooi meegenomen!

Markus Lummen Linkhout moderne nieuwbouw woning

PRIJZEN

In onderstaande tabel vind je de verkoopprijs voor deze moderne woningen aan de Linkhoutstraat in Lummen. Hou er rekening mee dat de vermelde prijs exclusief de gekende kosten is: 21% BTW op de constructie, registratierechten en notariskosten.

Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen kan je een kijkje nemen op www.notaris.be.

Linkhoutstraat

Opp

Slpk

Tuin

Afgewerkt

Woning 01

164.50 m²

3

514 m²

verkocht

Woning 02158.20 m²3536 m²verkocht
Woning 03171,50 m²
3580 m²
verkocht


Zie jij jezelf al wonen in dit project aan de Linkhoutstraat te Lummen? 

Contacteer David op het nummer 0479 36 55 25 of via david.dielis@markus.be zodat we jullie vragen kunnen beantwoorden in een persoonlijk gesprek.

LOCATIE


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x